Søg

Persondatapolitik

I Asap Design passer vi godt på dine data, og deler dem aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et andet retligt grundlag for behandlingen af dine personoplysninger. Det kan eksempelvis være Asap Designs opfyldelse af en retlig forpligtelse, eller en opfyldelse af en aftale med dig.

Vi respekterer dine personlige oplysninger. Vi har aldrig solgt og vil aldrig sælge dem til tredjeparter.

Vores politik er, at vi udelukkende bruger dine data til at give dig den bedste og mest relevante købsoplevelse, så vi kan gøre din hverdag nemmere, Vi gør derudover alt for at sikre, at brugen af dine data bliver mere gennemskuelig for dig.

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Asap Design ("asapdesign.dk" eller ”vi”) indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender den service, som vi tilbyder.

1. Indsamling af personoplysninger
2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag
3. Samtykke
4. Opbevaring af persondata
5. Sikkerhed
6. Dine rettigheder
7. Kontakt

1. Indsamling af personoplysninger
Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Dine personoplysninger giver os mulighed for at give dig en god og relevant service. Når du er kunde hos Asap Design, accepterer du de behandlinger af din personoplysninger, der er nævnt i denne persondatapolitik.

Dette omfatter:
Oplysninger til brug for levering af varer fra asap.dk
Når du foretager et køb, opgiver du selv oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og om du handler på vegne af dig selv eller et firma eller offentlig institution. Disse oplysninger bruger vi til at kunne levere varer til dig og for at kunne informere dig andre forhold der er relevante for dig som kunde, som f. eks. ændringer eller forsinkelser i din levering. Disse oplysninger bruges også i tilfælde af tilbagekaldelser eller andre lovpligtige forhold i forhold til de varer, du har købt.

Det vil fremgå af de relevante formularer på hjemmesiden, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke få leveret varer fra Asap Design.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

Oplysninger køb og levering af varer
Vi bruger dine personlige oplysninger om køb og levering af varer til, at vi kan gennemføre handlen. Informationerne bruges også i forbindelse med informationer som tilbagekaldelser m.m.

Andre oplysninger du selv har opgivet på hjemmesiden
Andre oplysninger du selv har opgivet på hjemmesiden for at sikre relevant kommunikation fra os. Det kan være din mailadresse til brug modtagelse af nyhedsbrev. Disse informationer bruger vi udelukkende til at sikre, at du får relevante vareanbefalinger og budskaber.

Oplysninger om din adfærd på hjemmesiden
Vi indsamler ikke informationer om din adfærd, når du besøger Asap Designs hjemmeside. Vi indsamler ikke oplysninger, der sendes fra din enhed (telefon, tablet, eller computer) når du bruger asapdesign.dk. Dette indbefatter oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger og præferencer. Der indsamles ikke personoplysninger via cookies, tracking-url'er, beacons m.v.

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag
Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (fx i relation til statens sikkerhed).

Vi anvender dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med asapdesign.dk. Når du er kunde hos os, accepterer du at vi behandler dine personoplysninger med de formål der er beskrevet i dette afsnit.

  • Dine stamoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og email) bruges i forbindelse med bestilling og levering af dine varer. Kun dit navn og adresse deles med den leverandør, der foretager leveringen. Leverandøren har kun adgang til dit navn og adresse under selve leveringen. Skal vi kontakte dig i forbindelse med ordren, sker dette kun fra vores butik. Dit telefonnummer og din email adresse deles ikke med andre uden dit samtykke.
  • Oplysninger om dine køb og levering af varer og tjenester, dit telefonnummer og din email bruges i forbindelse med tilbagekaldelser og andre lovpligtige informationer. I den forbindelse vil du blive kontaktet af butikken, og oplysningerne deles ikke med andre.
  • I forbindelse med dit køb opgiver du dine kortoplysninger. Vi opbevarer ikke kortoplysningerne. Du skal indtaste oplysningerne på ny ved et nyt køb.
  • Dine data bliver ikke gemt. Du kan tilmelde dig et nyhedsbrev, hvor vi gemmer din email. Du kan til enhver tid afmelde dig denne service.

Cookies
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Brugen af cookies på hjemmesiden er dækket af vores cookiepolitik.

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke i afsnit 3 nedenfor.

3. Samtykke
Når du handler på vores hjemmeside, indsamler og behandler vi dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor. Oplysningerne gemmes ikke, når købet er gennemført udover lovpligtige oplysninger om salg.

Vær opmærksom på, at du ikke kan trække dit samtykke tilbage, når købet er gennemført. Er du i tvivl kan du kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Dette omfatter ikke samtykke til markedsføring, ved f.eks. email eller SMS, som altid kan trækkes tilbage på shop.asapdesign.dk under ”tilmelding til nyhedsbrev” på hjemmesiden.

4. Opbevaring af persondata
Vi opbevarer ikke dine persondata.
Vi gemmer dine fakturaer i op til 6 år i henhold til bogføringsloven.

5. Sikkerhed
Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet, når du handler på hjemmesiden.

6. Dine rettigheder
Når vi indsamler og bruger dine persondata, har du en række rettigheder.
Hvis du vil udøve disse rettigheder, skal du kontakte butikken, enten ved at ringe på 24 40 15 80 eller ved at sende en mail til hello@asapdesign.dk.

Ret til indsigt
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig (vi behandler ikke oplysninger om dig), med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.
Beder du om at modtage dine personoplysninger skal du kontakte butikken. Du vil derefter få adgang til dine personoplysninger inden for 30 dage i en maskinlæsbar form.


Ret til indsigelse
Du kan gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine persondata til særlige formål. Du kan f.eks. gøre indsigelse imod behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål, herunder profilering. (Vi anvender ikke dine persondata til ma